‘Gewoon even anders’

20 september 2024, 18:30 uur

Dit jaar beginnen we opnieuw met elkaar, met onze drie geloofsgemeenschappen. Daaromdeze nieuwe naam! Gewoon om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, net even
anders dan de activiteiten in onze kerk: ‘Gewoon even anders.’
Dit komt ook terug in de onderwerpen die aan bod komen: een raakvlak met de maatschappij, jezelf, soms met de kerk, zo verbonden en divers als wij samen zijn.
Onderwerpen die aansluiten bij de belangstelling en beleving van de deelnemers, de onderwerpen spreken we met elkaar af, inbreng is welkom.
Het zijn gezellige avonden, luchtig en serieus.
Midden in het leven was de naam de afgelopen 15 jaar. Wat niet verandert is dat wij elkaar/iedereen uit Bemore+ graag ontmoeten, inspireren, samen eten, delen met elkaar, datwij ons blijven bezinnen op allerlei onderwerpen, gezelligheid vinden en altijd afsluiten meteen borrel. Wat hetzelfde blijft is de leeftijd van de deelnemers, zeg maar zo rond de 40-65 jaar.

De afgelopen jaren hebben wij vanuit alle wijkgemeenten al regelmatig deelnemers kunnen begroeten en wij hopen dat het er veel meer worden. Van harte welkom!

De avond start met de inloop om 18.30 en om 18.45 uur met een gezamenlijke maaltijd, iedereen brengt een gerecht in om te delen met elkaar. Dan volgt het inhoudelijke onderwerp en zo tegen 22.00 uur de informele borrel als afsluiting.

De data voor komend seizoen zijn:

  • Vrijdag 20 september 2024
  • Vrijdag 15 november 2024
  • Vrijdag 17 januari 2025
  • Vrijdag 21 maart 2025
  • Vrijdag 16 mei 2025

De aankondiging voor deze avond is te vinden op de website en de beamer en in de nieuwsbrief. Meld je aan via ln.sulperomeb@aeg dan krijg je alle informatie.
Annelene Ammerlaan
Anita den Uil
Ineke Woldman