Festival de Beleving

19 augustus 2024

Kom zondag 1 september naar het gratis theaterfestival ‘Festival de Beleving’. Dit festival is in het bijzonder voor de kwetsbare inwoners die vanwege een beperking niet zo snel naar een festival zouden gaan.

Het festival is een initiatief van het Gooisch Verband, waaronder Stichting Present Hilversum. Met een groep enthousiaste zorg- en welzijnsmedewerkers is het programma voor Festival de Beleving samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan mensen die regelmatig eenzaam of geïsoleerd zijn omdat ze niet alleen ergens naar toe kunnen of durven gaan, en mensen met een verstandelijke of audiovisuele beperking, dementie, autisme of een andere psychische of lichamelijke kwetsbaarheid.

Speciaal voor Festival de Beleving wordt Werf 35 voor één dag omgetoverd tot een heus festivalterrein. Alle activiteiten zijn die dag gratis toegankelijk. Kijk op de website van Festival de Beleving voor het actuele programma of volg het festival op Instagram of Facebook.

Zondag 1 september 2024, 12.00-18.00 uur, Werf 35 aan de Mussenstraat in Hilversum. Lees meer op www.festivaldebeleving.nl en zorg dat je dit niet mist! Vragen of meedoen? Mail Miranda Hoff van stichting Present.

Andere berichten