Let een beetje op elkaar – Klusklooster

9 augustus 2024

Deze zomer zet het college van diakenen een aantal diaconale initiatieven in het zonnetje. Door elkaar te helpen, bouwen we met elkaar aan een mooiere samenleving.

Deze week bezoeken we het Klusklooster. Bert Burema, vanaf het begin betrokken: “Wij kunnen de fietsband plakken voor jou, maar we kunnen je ook leren hoe je zelf een band kunt plakken”. Misschien kun jij met die nieuwe kennis weer anderen helpen een fiets te repareren. Dat mag in het Klusklooster, maar natuurlijk ook op een andere plek in Hilversum.

Misschien is banden plakken niets voor jou, maar heb je wel ontdekt hoe mooi het is om een ander te helpen. Bij het Klusklooster weten ze het zeker: ieder mens heeft talenten. Dus: ‘Vraag wat je nodig hebt en deel uit van wat je over hebt’. Dat is het motto van het Klusklooster. Lees het verhaal over het Klusklooster op de speciale zomerpagina ‘Voor elkaar’.

Misschien is er een klus die jij niet zelf kunt. Neem het mee naar het Klusklooster. Misschien wil jij jouw talenten delen. Dan hoopt het college van diakenen dat jij dankzij dit en andere verhalen van betrokken vrijwilligers de stap zet. De stap zet om hulp te vragen of de stap zet om iets voor de ander te doen.

Andere berichten