Zomertip: Keuken van Hilversum

19 augustus 2024

Schuif aan bij de bijzondere lunch van 600 jaar Hilversum. Een lunch voor genodigden! En weet je? Je kunt jezelf laten uitnodigen door de burgemeester voor het bijzondere evenement de Keuken van Hilversum.

Er zijn twaalf verschillende keukens, van Fries tot Mexicaans. Keukens van dichtbij en ver weg laten iets zien van de enorme diversiteit aan culturen die in al die eeuwen zijn samengekomen in Hilversum. Om deze bijzondere diversiteit tijdens de verjaardag van Hilversum te vieren, organiseert de burgemeester, samen met OPEN035 en Stichting Present Hilversum, een lunch voor 600 Hilversummers. “Hilversum is een dorp met vele gemeenschappen en mensen met een verschillende achtergrond. Met ‘de keuken van Hilversum’ proberen verbinding met elkaar te stimuleren. Allemaal samen aan tafel en eten, dat is de grote wens van onze burgemeester. Met een enthousiast team maken we dat voor de eerste, maar zeker niet voor de laatste keer, mogelijk”, aldus Jan Willem Meinsma.

Vanuit de kraampjes worden de gerechten geserveerd. De genodigden krijgen allemaal een consumptiekaart. Jan Willem Meinsma: “We zien je graag aan de lunchtafel”. Zaterdag 24 augustus 2024, van 12.00-13.30 uur, op het Marktplein van Hilversum. Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk, volg daarvoor de link op de website.

Andere berichten